Sportvoeding

Het belang van sportvoedingsadvies op maat Exact 8 jaar geleden beleefde ik één van mijn hoogtepunten als topsporter. 6 jaar later, in 2018 startte ik mijn eigen diëtistenpraktijk EAT2BEAT op met als doel om jonge atleten te begeleiden bij het realiseren van hun dromen.⁣

Of je nu topwielrenner, een verwoed fitness addict of een amateur voetballer bent, een uitgebalanceerde sportvoeding is een belangrijke voorwaarde om aan (top)sport te doen. Niet alleen tijdens de training of wedstrijd maar ook daarna heeft ons lichaam de juiste micro- en macronutriënten nodig om optimaal te kunnen herstellen.

Als gediplomeerd en erkend diëtist liggen mijn specialisaties in sportvoeding en intermittent fasting, een combinatie die bij veel atleten al tot onnoemelijk mooie resultaten hebben geleid. Klik hier om mijn visie op voeding en intermittent fasting terug te bekijken op de podcast van Pieter Loridon waar ik als gastspreker werd uitgenodigd.


Behalve wilskracht, motivatie en talent is dus ook de juiste sportvoeding uitermate belangrijk om sportprestaties te optimaliseren. Ben je een gedreven (top)sporter en wil je je prestatieniveau naar een hoger niveau brengen? Stuur me dan zeker een mailtje (eat2beat@hotmail.com) met je hulpvraag en contactgegevens hierin vermeld. Sportsupplementen

Een uitgebalanceerd sportvoedingsschema is en blijft de basis voor elke sporter, echter kunnen bepaalde sportsupplementen wel degelijk een aanvulling vormen die u kunnen helpen bij het bereiken van die ene ultieme sportprestatie. Ze zorgen met andere woorden voor die laatste paar procenten in uw prestatievermogen. Tijdens de begeleiding kom je te weten welke sportsupplementen nuttig kunnen zijn om je prestaties op een veilige en natuurlijke manier naar een hoger niveau te brengen.